Απόφαση δημάρχου: στα χιόνια «μένουμε σπίτι».

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έχοντας λάβει υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 και 94 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» 2. Το άρθρο 4 παρ.4 του Π.Δ. 79/2017 «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολειών».

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ E Ι

τη διακοπή των μαθημάτων στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς και σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη Δευτέρα 15/02/2021 λόγω καιρικών φαινομένων και κυρίως της πρόγνωσης για συνεχιζόμενο παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, προς αποφυγή ατυχημάτων κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τις σχολικές μονάδες.

Ενημερώνουμε τις σχολικές μονάδες (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) της Διεύθυνσής μας, ότι λόγω της αναστολής της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας λόγω καιρικών συνθηκών, θα εφαρμοστεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 155692/ΓΔ4/14-11-20 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση», κατά τις απογευματινές ώρες.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μαυρίδης

(το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης θα είναι το ίδιο με του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: