Εκ-δηλώσεις για τη χρονιά που τελειώνει!

Να, που βαδίζουμε προς το τέλος κι αυτής της χρονιάς! Και φυσικά…θα το γιορτάσουμε! Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε πού και πώς:

Την Παρασκευή στις 7 Ιουνίου θα πάμε την ημερήσια εκδρομή μας στη λίμνη Κερκίνη. Θα παρατηρήσουμε τη φύση, θα παίξουμε, θα φάμε, θα χαλαρώσουμε. Γονείς και παιδιά!

Την Δευτέρα στις 10 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στην τελετή λήξης της χρονιάς, θα καμαρώσουμε τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές σε χορούς, σκετσάκια και παιχνίδια που ετοίμασαν με τη γυμνάστριά τους και θα αποχαιρετήσουμε τα αγαπημένα μας εκτάκια που ανοίγουν φτερά για το Γυμνάσιο.

Την Πέμπτη στις 13 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. οι γονείς της Ε΄και της Στ΄-μα και όσοι ακόμη το επιθυμούν-είναι προσκαλεσμένοι στη μουσικοχορευτικοθεατρική παράσταση «Όλα στη φόρα» που είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του Βυζαντίου.

Και φυσικά, την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου ξεπροβοδίζουμε τα παιδιά και δίνουμε τη βαθμολογία τους στους γονείς μαζί με πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι!

(Σημειώσατε; Γράψτε και ότι την Πέμπτη στις 6 Ιουνίου δεν θα γίνουν μαθήματα, επειδή οι εκπαιδευτικοί ψηφίζουν τους αντιπροσώπους τους.)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: